Orale steroider

Akkurat som med injiserbare steroider, er det svært vanlig å finne orale steroider tilgjengelig for kjøp uten resept. Orale steroider har vokst i popularitet på grunn av deres raske resultater og enkel administrasjon. I motsetning til injeksjoner, tar piller ikke noe ubehag, og fører til lignende forbedringer i kropp og ytelse

FUNKSJONER AV ORALE STEROIDER

Orale steroider brytes ned av kroppen din mye raskere enn en injiserbar steroid, dette betyr at forbindelsen vil spike blodnivåene mye raskere, noe som fører til raskere resultater. De fleste orale steroider vil begynne å tre i kraft i kroppen din rundt en uke etter bruk av dem har begynt. Hastigheten som kroppen absorberer disse forbindelsene fungerer også det samme for hvor raskt de passerer gjennom systemet. De fleste orale forbindelser kommer med en halveringstid på bare noen få timer, noe som betyr at doser må deles hele dagen for å opprettholde stabile og sunne blodnivåer.

Det er også verdt å merke seg at orale steroider også legger leveren din under mye mer stress enn injiserbare steroider, da de må passere gjennom det for å bli metabolisert, betyr dette at orale sykluser ikke skal kjøres i lange perioder.

DE MEST POPULÆRE TABLETTER STEROIDER

Orale anabole steroider av alle vanlige typer kan kjøpes via vår nettbutikk når som helst. Faktisk er det ikke så mange av dem, og overflod av navn i idrettsfarmakologi forklares av det faktum at de samme stoffene produseres under forskjellige merker. Hvis vi legger til side alle «kloner» og analoger, så er det bare fem hovedsteroider:

Methandienon (Dianabol)Fremmer rask muskeløkning, men beholder væske i kroppen. På grunn av dette er det mulig å få konkrete «kickbacks» på slutten av kurset.

Stanozolol (Winstrol)I motsetning Til Metan, tvert imot – fjerner overflødig fuktighet fra kroppen, og er ideell for «tørking». En lang administrasjonsperiode fører til en forbedring i muskeldefinisjon, brenning av subkutant fett og økning i styrkeindikatorer.

Oxandrolone (Anavar)Orale steroider av denne typen er dårlig egnet for å få muskelmasse, og brukes oftest til fettforbrenning. Med deres hjelp kan du kvitte seg med ekstra pounds, samtidig som volumet og styrken i musklene opprettholdes.

Oxymetholone (Anadrol)Betydelig øker utholdenhet-evnen til å utføre monotone, utmattende øvelser i lang tid. Ideell for «tørking», og fører ofte til en» pumping » effekt – en merkbar distensjon og stramming av musklene.

Med hjelp av vår butikk kan du kjøpe steroider i tabletter for å få muskelmasse,fettforbrenning, økende utholdenhet, økende styrke, etc. Alle legemidler er originale og selges uten resept! Frakt skjer via post I Norge.

Viser 1–12 av 60 resultater