INJISERBARE STEROIDER

Injiserbare steroider kommer i form av suspensjoner og løsninger. Flytende steroider kommer i form av engangsampuller eller gjenbrukbare hetteglass. De fleste av disse forbindelsene må administreres intramuskulært, derfor anbefales det å lære hvordan du gjør dette riktig før du kjøper.

Før du planlegger en steroid syklus, anbefales det å få blodarbeidet ditt sjekket, dette vil tillate deg å planlegge syklusen riktig og unngå forbindelser som kan øke uønskede helserisiko. Noen av de mest brukte injiserbare steroider i dag er:

Winstrol, Boldenone, Masteron, Nandrolon Og Testosteron (Enanthate, Cypionate, Propionate Og Sustanon)

Det er viktig a huske at alle anabole steroider kommer med potensielt negative bivirkninger. Nøye undersøke eventuelle sammensatte du vil ta og lære mulige bivirkninger før du bestemmer hva du skal ta

HVA ER DE VIKTIGSTE FORDELENE?

Det er mange fordeler som kommer fra injiserbare steroider, den første er at i motsetning til orale steroider, er de ikke anses å være hepatotoxic, dette er på grunn av måten forbindelsen administreres, inn i blodstrømmen og unngå leveren. Dette mer direkte passasje betyr også at injiserbare steroider kan tas for lengre perioder enn orals.

De fleste injiserbare forbindelser også trenger ikke å bli tatt hver dag, noen enda så lite som en gang per uke. Dette gjør dem populære på grunn av ikke å måtte ta stoffet så ofte.

For å kjøpe steroider i form av injeksjoner, er det ikke nødvendig med resept fra lege. All sport farmakologi er enkelt og bekvemt kjøpt hos oss, og kan raskt leveres til enhver by i Norge. Vi garanterer kvaliteten på våre produkter, samt den raske effekten av deres søknad!

Viser 1–12 av 124 resultater