Anti østrogener

Farmakologiske preparater har blitt brukt i idrettspraksis i flere år, og dette er ingen hemmelighet. Det finnes en rekke steroidhormoner som produserer aromatisering når de tas. Testosteron omdannes til hormonet østrogen. Konsekvensene av slike hormonelle lidelser er som regel gynekomasti og høyt blodtrykk, samt virilisering hos kvinner. For å stoppe aromatiseringsprosessen bruker idrettsutøvere i tillegg antiøstrogener under og ved slutten av syklusen av steroider.

HVORFOR TRENGER DU Å KJØPE ANTI-ØSTROGENER?

En anti-østrogen er viktig på grunn av fordelene de kan ha på kroppen din. Når du bruker anabole steroider, vil hormonnivåene bli ubalanserte, noe som potensielt forårsaker forhøyede østrogennivåer. En av faktorene for denne ubalansen vil skyldes aromatisering av visse forbindelser som testosteron, dette er prosessen der testosteron konverterer til østrogen i kroppen. Det er vanligvis to hovedfunksjoner av antiøstrogenforbindelser, den første er å stenge eller begrense kroppens evne til å produsere østrogen. Den andre funksjonen er å binde til østrogenreseptorer, dette vil stoppe østrogenes evne til å binde seg i kroppen.

Antiøstrogenforbindelser vil også bli brukt under PCT for å hjelpe til med å starte den naturlige produksjonen av hormoner i kroppen.
Det er viktig å sørge for at du har disse stoffene tilgjengelig før du starter en syklus.

DE MEST EFFEKTIVE ANTIØSTROGENENE

Det finnes 3 typer antiøstrogenstoffer: selektive modifikatorer, steroide antiøstrogener og aromatasehemmere. De mest populære stoffene i disse gruppene er:

Tamoxifen (Nolvadex), Clomifene (Clomid), Exemestane (Aromasin), Mesterolone (Proviron), Anastrozol Og Letrozol.

Alle disse forbindelsene vil følge litt forskjellige mekanismer i kroppen, så det er viktig å gjøre din forskning i de som passer best for dine behov.

DE POSITIVE EFFEKTENE AV STOFFENE

Anti-ostrogener kan bidra til a lindre bivirkningene forarsaket av anabole steroider. De kan bidra til å forhindre aromatisering fra steroider, redusere risikoen for bivirkninger som gynekomasti og vannretensjon. De er også brukt til å bidra til å heve naturlig testosteronproduksjon, dette er ideelt under EN PCT.

Vår nettbutikk tilbyr et bredt spekter av sportsartikler. Her finner du alt du trenger for sport og amatør trening. Du kan kjøpe antiøstrogener i Norge … Alle legemidler og produkter er sertifisert og er av høyeste kvalitet. Ikke gå glipp av nye elementer, rabatter og gode tilbud.

Viser 1–12 av 24 resultater