PCT

For å minimere bivirkninger og konsekvenser etter et kurs av anabole androgene steroider, brukes et sett med tiltak under det generelle navnet post-syklus terapie (PCT). Ved bruk av store doser eller potente stoffer er rollen som post-syklusbehandling uvurderlig. Til tross for navnet «post-syklus», kan noen av komponentene brukes under kurset eller i sluttfasen.

HVA ER FORDELENE MED PCT?

De viktigste målene for post-syklus terapi er:

Gjenopprette naturlig testosteronproduksjon og bekjempe testikkelatrofi, opprettholde muskelvev påløpt i løpet av syklusen, gjenopprette balansen mellom dine naturlige hormoner etter steroider og forhindre utvikling av gynekomasti.

TYPER AV PCT-PRODUKTER

Det er noen populære forbindelser som brukes TIL PCT, disse er:

HCG (Humant koriongonadotropin)HCG bidrar til å regulere dine naturlige hormonnivåer, det gjør dette ved å arbeide direkte på testiklene for å gjenopprette funksjonen. Dette vil oppmuntre kroppen din til å starte sin naturlige produksjon av testosteron.

Clomid (Clomifene)Clomid brukes til å stimulere FSH og LH. Det bidrar også til å gjenopprette funksjon i testiklene ved å stimulere hypofysen, forårsaker en økning i hormonelle signaler sendt, forårsaker testiklene til å produsere mer testosteron.

Nolvadex (Tamoxifen)Nolvadex fungerer på en lignende måte som clomid, men fungerer i litt forskjellige veier i kroppen. Det vil også bidra til å stimulere FSH OG LH, så vel som dette vil det bidra til å blokkere negative tilbakemeldinger i hypofysen forårsaket av overdreven østrogen, dette vil tillate hypofysen til å sende signalene som trengs for å hjelpe kickstart testosteron produksjon.

Post-syklus terapi medisiner, i tillegg til anti-østrogener og hormoner, inkluderer testosteron boostere, kortisol blokkere og hepatoprotektorer. Husk at alle forberedelser av kurset må tas i en kompleks ordning, fordi de er ansvarlige for ulike aktivitetsområder. Noen bidrar til å normalisere nivået av ditt eget testosteron, og noen beskytter leveren mot påvirkning av cellulær rusk. Vi anbefaler at du nøye studerer beskrivelsen før du starter et kurs av et legemiddel. Methods of Steroid Use

Når du planlegger en steroid syklus er det viktig at du ikke glemmer å kjøpe medisiner for post-syklus terapi. Hvis DU er usikker på HVILKEN PCT-protokoll som er best for DEG, vil spesialistene i vår nettbutikk gjerne hjelpe deg med å planlegge den mest optimale OG effektive PCT. I online steroidbutikken kan du kjøpe medisiner for post-syklus terapi med levering til enhver By I Norge

Viser alle 3 resultater