PCT

For å minimere bivirkninger og konsekvenser etter et kurs av anabole androgene steroider, brukes et sett med tiltak under det generelle navnet post-syklus terapie (PCT). Ved bruk av store doser eller potente stoffer er rollen som post-syklusbehandling uvurderlig. Til tross for navnet «post-syklus», kan noen av komponentene brukes under kurset eller i sluttfasen.

HVA ER FORDELENE MED PCT?

De viktigste målene for post-syklus terapi er:

Gjenopprette naturlig testosteronproduksjon og bekjempe testikkelatrofi, opprettholde muskelvev påløpt i løpet av syklusen, gjenopprette balansen mellom dine naturlige hormoner etter steroider og forhindre utvikling av gynekomasti.

TYPER AV PCT-PRODUKTER

Det er noen populære forbindelser som brukes TIL PCT, disse er:

HCG (Humant koriongonadotropin)HCG bidrar til å regulere dine naturlige hormonnivåer, det gjør dette ved å arbeide direkte på testiklene for å gjenopprette funksjonen. Dette vil oppmuntre kroppen din til å starte sin naturlige produksjon av testosteron.

Clomid (Clomifene)Clomid brukes til å stimulere FSH og LH. Det bidrar også til å gjenopprette funksjon i testiklene ved å stimulere hypofysen, forårsaker en økning i hormonelle signaler sendt, forårsaker testiklene til å produsere mer testosteron.

Nolvadex (Tamoxifen)Nolvadex fungerer på en lignende måte som clomid, men fungerer i litt forskjellige veier i kroppen. Det vil også bidra til å stimulere FSH OG LH, så vel som dette vil det bidra til å blokkere negative tilbakemeldinger i hypofysen forårsaket av overdreven østrogen, dette vil tillate hypofysen til å sende signalene som trengs for å hjelpe kickstart testosteron produksjon.

Post-syklus terapi medisiner, i tillegg til anti-østrogener og hormoner, inkluderer testosteron boostere,