KONTAKT OSS

KONTAKT OSS

Vær oppmerksom på at selv om vi forsøker å svare innen 24 timer, kan det ta opptil to virkedager. Som et resultat anbefaler vi at du vurderer den nyttige informasjonen nedenfor før du kontakter oss om våre betalings -, frakt -, retur-og refusjonspolicyer.

Sende Bestillingen din

Når du foretar et kjøp, må du dobbeltsjekke at du inkluderer riktig fraktinformasjon, inkludert postnummer, adresse, navn og annen nødvendig informasjon. Selv den enkleste feil eller unøyaktighet kan føre til en stor forsendelse forsinkelse eller selv bestille tap i transitt.

IKKE-AMERIKANSKE FRAKTDESTINASJONER• Bestillinger sendes av en rekke registrerte flypostleverandører rundt om i verden, og du kan holde oversikt over dem selv online enkelt med vår sporbare forsendelsestjeneste.
 
• Avhengig av destinasjon, leveringstid estimater varierer fra 5 til 17 virkedager.
FRAKT & HÅNDTERING AVGIFTER• Vi belaster et enkelt flatt frakt-og håndteringsgebyr på kr269, 10 per ordre, for Både norske og/eller internasjonale bestillinger, uansett hvor stor eller liten bestillingen din er.

Pakking bestillingen

Vi forstår ditt behov for fullstendig personvern og anonymitet når du bestiller hos oss. Dette er grunnen til at når vi pakker og sender varene dine, tar vi alle forholdsregler for å opprettholde personvernet ditt ved aldri å utsette informasjon til tredjeparts tjenesteleverandører.

• Vi oppgir aldri selskapets navn eller noe annet på fraktbrevet vårt eller merker den ytre pakken med noe som ville hint på det medisinske innholdetr.
• Våre pakker er aldri større enn nødvendig for å unngå å tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet. Produktene kan fjernes fra originalemballasjen og pakkes forsiktig på nytt for å redusere emballasjevolumet. Originale pappesker kan brukes på nytt for pakking av andre produkter, noe som øker sannsynligheten for at forsendelsen kommer i tide.
• Dersom bestillingen din er for stor til å få plass i en av våre vanlige små konvolutter, deler vi den inn i riktig antall separate konvolutter, men du vil fortsatt bli belastet med samme flate frakt-og håndteringspris.
• Vi pakker varer med karbonfotopapir for å holde innholdet skjult for Røntgenskannere. Vi kan skjule verdisaker inne ikke-mistenkelige gjenstander som leker, videokassetter, suvenirer, og andre elementer på forespørsel.

•. Det er ikke nødvendig å være bekymret når du bruker rekommandert post, som trenger en signatur ved mottak; den eneste forskjellen er at rekommandert post spores, og resten av prosedyrene er de samme som vanlig post.

Plassere bestillingen din

Vær oppmerksom på at vi har en minimum bestillingsverdi grense på kr1200, dvs. vår flat frakt avgift er kr262.50, derfor må du kjøpe minst kr937.50 verdt av produkter for å kunne legge inn en bestilling i butikken vår.

Betale for bestillingen din

VELG BETALINGSMÅTE

Vi respekterer våre kunders personvern og streber etter å tilby så mange betalingsalternativer som mulig.

KREDITTKORTBANKKORT

Vi behandler kredittkortbetalinger raskt og sikkert og aksepterer kort fra de fleste store kredittkortleverandører, inkludert:

Kunder som er forsiktige med å avsløre kredittkortinformasjonen sin på nettet, kan bruke ett av følgende store debetkort:

ONLINE PENGEOVERFØRINGKRYPTOVALUTA

Vi anbefaler å bruke PayPal Som det er anerkjente Og, viktigst, en pålitelig betalingsløsning.

Hvis Du ønsker å være helt anonym fra starten, kan Du bruke Bitcoin, Som er en populær betalingsmetode blant våre langsiktige kunder.

FORTSETT TIL BETALING

Hvis dette er første gang du bestiller fra vår butikk, anbefaler vi ikke å bruke kredittkort. I stedet anbefaler vi å betale Med PayPal eller Bitcoin. Betalinger gjort av kunder som bruker disse metodene trenger ikke å bli validert. Når forbrukerne bruker disse betalingsmetodene, blir transaksjonene fullført raskere, og de får også 10% rabatt på store bestillinger.

Hvis du likte din første bestilling og ønsker å plassere en annen, kan du betale med et kredittkort uavhengig av beløpet, og du vil motta en rabatt på eventuelle påfølgende bestillinger.

Sporing av forsendelsen din

FINN SPORINGSNUMMERET DITT

Vi vil sende deg din kjøpsbekreftelsesfaktura, som vil inkludere sporingsnummeret ditt, innen 2-5 virkedager etter at betalingen er bekreftet, og det vil også være tilgjengelig for å se på vår nettside under delen «Ordrehistorikk» På Min Konto-siden.

SPOR BESTILLINGEN DIN PÅ NETTET

For å sikre den høyeste grad av konfidensialitet og frakt suksess, forsendelser sendes fra en rekke logistikk huber Rundt I Europa Og Asia.

  • Bruk AfterShip.com for å spore en oversjøisk transport til Canada, Europa, Asia eller Sør-Afrika hvis bestillingen har ennå ikke kommet på norsk grense.
  • Når den har kommet Til Norge og har blitt klarert for import av toll, kan du spore pakken din da den går fra regionale distribusjonssentre til døren din ved å bruke sporingsnummeret ditt.

Frakt problemer

Når våre ansatte uavhengig har fastslått at du ikke mottok bestillingen din, vil de undersøke og rette opp bestillingsproblemene dine så raskt som mulig.

VÅR ERSTATNINGSGARANTI

Hvis bestillingen din ikke er oppfylt, var feilplassert i transitt, varene du mottok var feil, manglende, ødelagte eller utløpt da de ankom, eller varene dine ble beslaglagt ved et tollkontrollpunkt underveis (et svært usannsynlig scenario), Madman-norge.net garanterer at du vil motta akkurat det du betalte for.

Uten kostnad for deg, vil vårt team erstatte og reship dine varer, eller tilby deg delvis refusjon, kreditt mot eller rabattkupong for et fremtidig kjøp.

BE OM REFUSJON ELLER GRATIS ERSTATNING

Hvis du har vært i en av de nevnte situasjonene, beklager vi hjertelig og ber om at du kontakter oss så snart som mulig og gir følgende informasjon:

  • Ditt bestillingsnummer samt din kontaktinformasjon
  • Bilder av alt du mottok, inkludert etikettene på den utvendige boksen (det er å foretrekke å ta en video når du pakker ut pakken din for første gang).
  • Dersom noen produkter i pakken din ble beslaglagt, vennligst oppgi en skannet kopi eller et bilde av det offisielle konfiskeringsbrevet du mottok, samt et alternativt fraktsted som vi kan sende de manglende varene til.

Dette vil hjelpe våre ansatte til å undersøke saken din og forhindre lignende problemer i fremtiden. I de fleste tilfeller vil vi svare innen to virkedager med resultatene av vår undersøkelse, og vi vil behandle dine varer for omlasting innen tre virkedager.

Kontakt oss

Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor hvis du har spørsmål om våre produkter eller tjenester. Våre kunnskapsrike kundeservicerepresentanter vil gjerne hjelpe deg med å velge de riktige produktene og til og med sette sammen en steroid syklus som er skreddersydd for kropp, kondisjon og atletiske mål.