Vekttap

Vekttap piller eller «fettbrennere» er farmakologiske legemidler eller sportstilskudd som aktiverer eller akselererer nedbrytningen (brenning) av subkutant fett i kroppen, noe som bidrar til en reduksjon i kroppsvekt og økning i muskeldefinisjon. Virkningsmekanismer for fettforbrenning kan være forskjellige. Oftest oppnås hovedvirkningen ved å akselerere metabolisme og øke kroppstemperaturen, undertrykke appetitt og dannelse av fettstoffer, samt ved å blokkere absorpsjon av fett og karbohydrater.

Innenfor kroppsbyggingsverdenen er hovedinteressen og verdien hovedsakelig «farmakologiske fettbrennere» og de såkalte «termogene» samt noen anabole steroider og andre ikke-steroide legemidler som er optimalt egnet for tørking og vekttap. De gir størst avkastning og effektivitet i prosessen med deres bruk.

POSITIVE EFFEKTER FRA VEKTTAP PILLER

Hvis disse pillene brukes riktig, kan følgende effekter forventes ved bruk av disse legemidlene:

Reduksjon i kroppsvekt på grunn av utnyttelse av subkutane fettavsetninger Økt muskeldefinisjon Økning i generell fysisk og mental ytelse Økt mental konsentrasjon, styrke og utholdenhet Akselerert metabolisme Økt terskel for nevromuskulær tretthet Bidrag til fjerning av overflødig væske fra kroppen Hemmer (blokker) appetitt og dannelse av nye fettavsetningerØkning i varmeproduksjon som gjør at du kan øke kaloriforbruket

Det er også viktig å forstå at ikke en enkelt vekttap pille fungerer helt alene, selv de mest potente fettforbrenningsmedisinene vil kreve at brukeren følger et riktig kosthold, hvile og treningsprogram for å fullt ut se resultatene.

MEST POPULÆRE FETT BRENNERE

De mest tradisjonelle farmakologiske vekttapspiller som brukes i kroppsbygging er:

Clenbuterolet ikke-steroidalt stoff som opprinnelig ble brukt til behandling av pasienter med astma. Det fremmer en økning i varmeproduksjonen (øker kroppstemperaturen og øker dermed kaloriforbruket), noe som gjør at du kan «akselerere» basalmetabolismen med en tredjedel av startindikatoren. Det tilhører kategorien termogenikk. En av funksjonene betraktes som en anti-katabolisk effekt, noe som betyr at den er i stand til å beskytte muskler mot ødeleggelse under vekttap og tørking. Det blokkerer appetitten, øker fysisk ytelse og aktivitet, og reduserer tretthet.

Liotyronin (T3, Trijodtyronin)et ikke-steroidalt stoff, som er den mest aktive formen av hoved thyroid hormon Tyroksin. Virkningsmekanismen er på mange måter lik «Clen». Det gir uttalt termogenese (økt kroppstemperatur). Dette aktiverer lipolyse( nedbrytning av fettvev), øker stoffskiftet, undertrykker appetitten, reduserer behovet for søvn og øker intellektuell og fysisk ytelse.

Disse to ikke-steroide «termogenics» kan brukes av både menn og kvinner. De er langt den mest populære når det gjelder fett brennere.

Hvis du ønsker å kjøpe vekttap piller I Norge, har Du kommet til rett sted. Enhver form for sportsfarmakologi er enkelt og bekvemt kjøpt hos oss, og kan raskt leveres til enhver By i Norge. Vi garanterer kvaliteten på våre produkter og tilfredsstillelse av våre kunder.

Viser 1–12 av 16 resultater