Hud

Bruk av steroider kan dessverre komme med noen bivirkninger. Steroid akne er navnet gitt til hudtilstanden som oppstår ved bruk av anabole steroider. Denne formen for akne oppstår oftest på brystet, men kan også utvikle seg på ansikt, nakke, rygg og armer. Selv om denne bivirkningen vil vanligvis avta på egen hånd etter bruk av steroider er avviklet, kroppsbyggere som bruker steroider for en betydelig periode, foretrekker å bruke narkotika for å redusere de negative effektene gjennom hele syklusen av steroider.

TYPER AV HUDPLEIEPRODUKTER SOM BRUKES AV KROPPSBYGGERE

Behandling for steroid akne avhenger av alvorlighetsgraden av tilstanden. Det finnes to hovedtyper av hudpleieprodukter som kroppsbyggere bruker for deres steroid akne:

Antibiotika – disse inkluderer stoffer som inneholder stoffer som Doxycyklin, >Azitromycin, Acyklovir, Augmentin og Amoxicillin. Denne gruppen medikamenter brukes vanligvis til behandling av moderat akne og virker ved å drepe bakteriene som forårsaker akne.

Isotretinoin –dette er en oral retinoid som er en form for vitamin a. Legemidler som inneholder Det aktive stoffet Isotretinoin brukes til å behandle alvorlig akne som ikke reagerer på antibiotika. De reduserer forekomsten av akne ved å redusere utslipp av olje av talgkjertlene i huden og akselererer også den naturlige regenerering av huden.

Hvis du ønsker å kjøpe hudpleieprodukter online, har du kommet til rett sted. Enhver form for farmakologi er enkelt og bekvemt kjøpt hos oss, og kan raskt leveres til enhver by i Norge. Vi garanterer kvaliteten på våre produkter og tilfredsstillelse av våre kunder.

Viser 1–12 av 17 resultater