hormoner & peptider

De fleste hormoner kan klassifiseres som enten aminosyrebaserte hormoner eller steroidhormoner. Androgener (som testosteron), østrogener og gestagener, er alle eksempler på steroidhormoner og er generelt fettløselig. Peptidhormoner eller proteinhormoner, derimot, er vannløselige stoffer syntetisert i celler fra aminosyrer, og inkluderer hormoner som Somatotropin (Veksthormon), Gonadotropin og Insulin. Alle disse tre hormonene er gunstige for kroppen, og derfor brukes de regelmessig i kroppsbygging for å forbedre kroppens funksjon.

DE MEST POPULÆRE HORMONER OG PEPTIDER

De mest brukte peptid eller proteinhormoner i bodybuilding er:

Menneskelig veksthormonDette stoffet inneholder et syntetisk peptidhormon, somatropin, som produseres av hypofysen. Det er ansvarlig for å opprettholde kroppsvekst og utnyttelse av glukose og fett i kroppen.

Humant koriongonadotropin – Dette er basert på et proteinhormon som også utskilles fra hypofysen som regulerer gonadenes funksjon.

Insulin – Dette peptidhormonet produseres av bukspyttkjertelen og er det viktigste anabole hormonet i kroppen. Det er ansvarlig for å regulere nedbrytningen av karbohydrater, fett og protein ved å øke bruken av glukose fra blodet i andre celler.

FORDELER MED HORMONER OG PEPTIDER

Hvis de brukes på riktig måte, kan disse stoffene forbedre kroppens funksjon og generelle helse betydelig. Selv om hormoner og peptider har forskjellige kjemiske strukturer, er de preget av noen vanlige egenskaper. Disse stoffene utfører ulike viktige funksjoner i kroppen, inkludert:

Regulering av vekst utvikling av vev og organer fysisk, seksuell og mental utvikling sikrer utvinning etter skade gir vedlikehold av homeostase stimulerende muskelproteinsyntese forbedrer kroppsfettmetabolismen

Vår nettbutikk tilbyr et bredt spekter av steroider til salgs. Her finner du alt du trenger for sport og amatørtrening. Du kan kjøpe hormoner og peptider her med levering til hvor som helst i Norge … Alle legemidler og produkter er sertifisert og av høyeste kvalitet.

Viser 1–12 av 13 resultater