Hårtap

Steroider er kjent for sin evne til å forårsake mannlig skallethet ved å øke nivåene av dihydrotestosteron (DHT) i kroppen. DHT er et mannlig steroidhormon som produseres naturlig. Dette hormonet er et biprodukt av testosteron. En overdreven mengde DHT i kroppen er en av hovedårsakene til hårtap hos menn. Derfor er det vanlig at kroppsbyggere legger til et produkt som motvirker denne økningen. Spesielt de som er utsatt for hårtap og som bruker steroider som øker DHT-nivået.

PILLER SOM BRUKES AV KROPPSBYGGERE FOR BEHANDLING AV HÅRTAP

De mest effektive piller for hårtap er stoffer som reduserer virkningen av enzymet 5α-reduktase, som er ansvarlig for å konvertere testosteron til DHT, i kroppen.Disse kalles 5α-reduktasehemmere, som ofte kalles dihydrotestosteronblokkere, på grunn av den anti-androgene effekten av deres virkning.De to mest populære dht-blokkere er:

FinasteridDe første pillene i verden som effektivt eliminerte problemet med skallethet inneholdt dette aktive stoffet. Finasterid virker ved å blokkere type 2-enzymet 5-alfa-reduktase, som konverterer testosteron til DHT. Dette øker testosteronnivået i kroppen og øker hårveksten i hodebunnen.

DutasteridDette stoffet ligner På Finasterid, selv Om Dutasterid blokkerer virkningen av begge typer 5-alfa-reduktase (type 1 Og type 2). Dette betyr at det er litt mer vellykket i å redusere mengden DHT i kroppen.

Vår nettbutikk tilbyr et bredt spekter av produkter. Her finner du alt du trenger for behandling av hårtap. Du kan kjøpe noen av våre produkter med levering I Norge … Alle legemidler og produkter er sertifisert og er av høyeste kvalitet.

Viser alle 3 resultater