gel

Takket være stor etterspørsel etter testosteronerstatningsterapi, finnes det i dag mange testosteronprodukter for å erstatte eller øke mengden testosteron i kroppen. De to mest populære formene for testosteron er injeksjoner og orale tabletter. Men mange vet kanskje ikke at steroider også tilbys i andre former som plaster, kremer og geler. Testosterongeler er faktisk et av de mest brukte produktene i medisin for å behandle lave nivåer av testosteron.

FORDELENE MED STEROIDGELER

Testosterongelen er en gel som består av et syntetisk testosteron blandet med alkohol. Gelen påføres huden en gang om dagen. Testosteron absorberes kontinuerlig gjennom huden for en 24-timers effekt på kroppen. Denne formen for steroider har blitt populær for enkel daglig bruk. Denne formen passer for alle som ønsker å heve testosteronnivået uten problemer da du unngår vanskeligheter som de injiserbare eller orale formene har. Testosterongelen har følgende fordeler:

Ingen behov for injeksjoner Mindre skade på leveren i forhold til orale versjoner mer jevn strøm av hormonet i blodet

EFFEKTER AV TESTOSTERONGEL

I kroppsbygging må man ha en høy konsentrasjon av anabole hormoner i blodet. Og selv om dette er vanskeligere å oppnå gjennom huden, gir testosterongelen fortsatt de samme gode effektene som andre former for steroidet. Ved bruk av testosterongelen kan du forvente følgende effekter:

Forbedring av seksuell funksjon Forbedret humør Økt muskelmasse Økt muskelstyrke Redusert fettmasse og prosentandel av kroppsfett

Nettbutikken vår selger